26. februar 2006

Siljan-tap i jevnt oppgjør (Varden 28. Mai 2000 )

Siljan-tap i jevnt oppgjør

Tre scoringer borte burde i utgangspunktet vært nok til poeng. Det var det ikke da Siljan tapte 4-3 på Flint-banen lørdag.

Et utrolig billig straffespark etter et kvarters spill sendte topplaget Larvik Turn foran i målprotokollen i oppgjøret mot Siljan lørdag. Bare minutter tidligere hadde dommeren oversett en tilsvarende situasjon inne i Flints straffeområde.
Men hjemmelaget ga seg ikke med det. Før halvtimen var unnagjort ledet Flint 2-0. Siljans forsvarsarbeid ved det tilfellet var langt fra godt nok og 2-0 et faktum.
Men Siljan kom tilbake. Spillemessig var laget fullt på høyde med Flint og i antall sjanser var gjestene også i føringen. Men effektiviteten var ikke god nok selv om Kenneth Nilsen reduserte hjemmelagets ledelse før sidebytte.
Etter pause scoret Flint etter bare minuttet uten at de tok knekken på Siljans vilje til å få med seg poeng. Håkon Kiste reduserte til 3-2, men da Flint fikk tid og plass nok i Siljan-forsvaret mot slutten av kampen ble det nok en scoring - til 4-2 - for hjemmelaget.
Christoffer Pedersen redusering for Siljan i sluttminuttet.

(FAKTA)
Flint 4
Siljan 3

Pause: 2-1
Scoringene: 1-0 (str. 15), 2-0 (30), 2-1 Kenneth Nilsen (35), 3-1 (46), 3-2 Håkon Kiste (80), 4-2 (85), 4-3 Christoffer N. Pedersen (90).
Siljan: Stian Pettersen, Lasse Forsberg (Frode Gonsholt 45), Per Arne Hansen (Rolf Staulen (5), Frode Berg, Trond Grini, Håkon Kiste, Trond Eliassen, Knut H. Johansen, Jørn Helgerud, Kenneth Nilsen, Stig Rønningen (Christoffer N. Pdersen 45).
Gult kort: Trond Grini, Frode Berg, Christoffer N. Pedersen.