26. februar 2006

Nær uavgjort, men Siljan tapte 0-2 (Varden 27 Juni 2000)


Nær uavgjort, men Siljan tapte 0-2





%gc


Siljan hadde nær fått med seg ett poeng fra bortekampen mot Mjøndalen på Nedre Eiker tirsdag kveld, men istedet ble det nederlag med 0-2 for et sterkt Mjøndalen-lag, som fremviste årsbeste.
- Slik det hele utviklet seg var det ikke flaut å tape for dette Mjøndalen-laget, var Siljan-treneren Øystein Tallakstad sin kommentar etter at poengene ble igjen i Mjøndalen. - Det var imidlertid fælt å set Frode Bergs mulighet bli reddet på streken. Så nær var vi utlikning, men istedet fikk Mjøndalen sin andre scoring på en kontring i og med at vi måtte kjøre opp med det vi hadde for å få ett poeng.
I de første 45 minuttene hadde både Mjøndalen og Siljan sine muligheter. Hjemmelaget hadde nok de største, men en meget god keeper Stian Sture Pettersen holdt Siljan godt inne i kampen. Tre minutter ut i andre omgang måtte imidlertid Pettersen kapitulere, men deretter vartet han opp med flere gode inngripener.
Ti minutter før slutt kjørte Siljan forsvareren Frode Berg opp i angrep og han skapte umiddelbart den kjempesjansen som ble reddet på streken.
- Vi gjorde en brukbar kamp, men vi har nå fått erfare at det er mange som ønsker å slå oss i og med at vi ligger der vi ligger på tabellen. Vi forventer derfor en vanskelig hjemmekamp mot Seljord kommende helg, avslutter Siljan-trener Øystein Tallakstad.


Kampfakta
Mjøndalen 2 - Siljan 0

Pause: 0-0
Bane: Nedre Eiker
Scoringer: 1-0 (48 min), 2-0 (87 min)
Siljan: Stian Sture Pettersen, Lasse Forsberg, Trond Grini (Espen Forsberg i 10 min), Frode Berg, Frrode Gonsholt (Rolf Staulen i 30 min), Stig Rønningen (Torgeir Steinhaug i 45 min), Håkon Kiste, Trond Eliassen, Knut Henrik Johansen, Jørn Helgerud, Kenneth Nilsen.
Gult kort: Berg, Eliassen, Steinhaug, Johansen og Kiste.
3: ingen
2: Stian Sture Pettersen
1: Håkon Kiste


Sist oppdatert: 27. Juni 2000 22:28

Ingen kommentarer: