24. februar 2006

Debut med stil (Ta 16.08.2004)


DEBUT MED STIL

Av: Hans Eivind Øygarden

PORSGRUNN: Siljans småjenter er et nystartet lag, men en svært så sammensveiset gjeng. Selv om de kun har hatt sju treninger sammen, vet de absolutt hvordan fotball skal spilles. I helgen debuterte laget i den nystartede Grenland Cup.

Fredag gikk startskuddet for historiens første Grenland Cup. 70 lag med jenter og gutter i alderen 13-16 år var med på cupen som varte helt til søndag.

Siljans 13 og 14 år gamle småjenter er et helt nystartet lag. Men allerede på åpningsdagen kom lagets første seier. Da ble Urædd 2 slått 1-0. Og det etter kun sju treninger sammen.

- Vi er best! roper jentene i kor.

MANGLET TRENER

Lagleder Roy Jensen forteller at laget har ligget nede et par år.

- Vi har dessverre manglet trener. Men så tok Even Elseth ansvar. Da sto plutselig 16 jenter klare til å være med på laget. Det er gledelig å se at vi nå har fått til et lag for så mange flinke og ivrige jenter, smiler Jensen.

Nå er jentene klare for høstsesongen. Det gleder både jentene og trener Elseth.

- Vi må gi honnør til fotballkretsen som er så fleksibel og velvillig, sier Even Elseth.

- BARE GI OPP

- Motstanderne må se opp nå, for her kommer en friskt lag fra Siljan, sier Roy Jensen, og får støtte fra jentene før onsdagens kamp borte mot Gvarv.

- De kan bare gi opp, sier Marie Roksund.

Laget er faktisk så ferskt at draktene ennå ikke er klare. Men de skal være levert med navn og nummer på ryggen før kampen mot Gvarv.

Ingen kommentarer: