25. februar 2006

Siljan går i kjelleren (TA 01.02.2006)


Siljan går i kjelleren

SKIEN: Siljans gode liv i 4. divisjon kan være forbi. På et lukket møte i forrige uke, landet Trollmyras helter langt på vei på en Fyresdal-variant. Det vil si - starte på nytt i kjelleretasjen 6. divisjon.


Siljans velmakstdager med spillere som f. v. Håkon Kiste, Freddy Tiochta, Trond Eliassen og Knut Henrik Johansen er historie. Nå begynner trolig laget med blanke ark i 6. divisjon.


Så seint som i fjor gikk 3. divisjonslaget Fyresdal opp i liminga, og besluttet å starte på nytt med blanke ark i kjelleretasjen.

Nå ser det samme ut til å skje med mannskapet til Jarle Grini og Stig Rønningen. Selv om Grini sitter tungt inne i Grenland Offshore som Hallgeir Skogens høyre hånd, har ikke Siljans overlevelsesaksjer akkurat doblet markedsverdien siden fjoråret.

Mens Grini gasser seg på gassfeltet ved Aukra, sliter Rønningen tungt for å stable et kraftfullt mannskap på beina her hjemme. Selv ikke en hjelpende hånd fra Finn Tallakstad og Grenland Fotball, ser ut til å være nok til at en ny gullårgang gjenoppstår i Siljan.

Ingen kommentarer: