1. oktober 2007

Kunstgress skal utredes

Siljans kunstgresspioner Jan Tore Christensen tok utfordringen om å utrede kunstgress.

Han har fått et mandat fra SiljanFotball til å finne ut hva kunstgressbane der eller der vil koste å anlegge og hva den vil koste å vedlikeholde og drifte, samt finansieringsplan. Finansieringsplanen må være basert på utsagn / svar som finansieringskildene kommer med på kommiteens forespørsel. Ikke ønsketenkning.

Hvis utredningen kommer til å koste penger, f. eks . innleie av konsulenter / eksperthjelp - så må kommiteen først utrede hvor mye utredningen totalt kommer til å koste, og så be styret om godkjennelse for å bruke disse pengene. Uten slik forhånds godkjennelse fra styret, har kommiteen ikke mandat til å pådra fotballgruppa utgifter.
Utredningen skal være klar til jul 2007.

På vegne av styret i SiljanFotball ønsker jeg Jan Tore lykke til i denne omfattende jobben. SiljanFotball skal bistå i den grad vi klarer.
Even Elseth

Utbygging av treningsfelt på Trollmyra utsettes inntil videre.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jan tore

Anonym sa...

Håper at de som blir spurt har kyst til å være med. Dette er spennende faktisk..

Dette er jo en gruppe som skal finne kostnader på å anlegge og drifte kunstgrass i Siljan. Og også sette opp en finansieringsplan, både hva gjelder engangsinvesteringen og den årlige driften.

Jeg er mottagelig for innspill både hva gjelder personer til denne forprosjektgruppa og på "glupe" ideer..

Til slutt gjentar jeg at det er viktig at du som blir spurt om å bidra i denne gruppa sier ja, da det er en grunn til at nettopp DU blir spurt!!

Anonym sa...

Det er supert at du tar denne jobben Jan Tore; lykke til i arbeidet!
MVH Espen Ø

Anonym sa...

Dette er bra Jan Tore!!!Jeg er positiv til alle som kommer med gode initiativ!!
Prøv å få med deg f.eks Johan Smith,Kai Bentsen,Roger Plassen,Knut Kiste, Dag Thorsen,Erik Bentsen, Øystein Tallakstad,Trond Holte for og nevne noen