31. oktober 2007

Rulleskirennet Asdal opp...

Lørdag 25.8.07 kl. 10 gikk "Asdal opp" av stabelen. Det er et rulleskirenn på 2,5 km med en stigning på ca 85 høydemeter, i Bamblelandet, Surtebogen.. Jevnt bratt med andre ord...

Eneste Siljanløper var William Christensen i klasse gutter 14 år. (Bror Joakim hadde nok stilt, men han var med kompis Kjetil Staulen på det knallharde "Pinåsløpet")

Fellesstart for de enkelte klasser, fristil.

William gikk et jevnt løp, lå som nr 3 ut fra start, men allerede på slutten av første langbakken var han i tet. Han "dro feltet" i motvinden og ledet med ca 10-15 meter på ørnløperen Tobias Solli helt til det gjenstod 250 meter. Tobias hadde mest futt i bein og armer på slutten og sneik seg såvidt foran William i mål. Wiliam fikk tiden 9 min og 20 sekunder, han var 6 sekunder bak Tobias. Disse to var ca et minutt foran nestemann.

Nevnes må også tidligere Siljanløper Marthe Sem, nå Stathelle, i jenter 15 år. Hun ble nr 2 i klassen sin. Marthe fikk tiden 9 min og 33 sek (sånn ca tror jeg)

Knallbra løp av William. Han synes det var skikkelig gøy. Trener i snitt kun 2 ganger i uka, men kvalitet foran timelange "rusleturer" er nok lurt for ikke å bli lei så fort..

Ingen kommentarer: