31. oktober 2007

Fra oppsummeringsmøte i hallen 24.4.07

Som annonsert på Siljansprintavslutningen så åpnet vi får et åpent møte etter Skigruppas styremøte denne kvelden. Vi håpet flere ville være med å legge planer for neste sesong og bli med å dra "lasset".
Det kom to utenom styret i Skigruppa .To fra hopputvalget og to foreldre fra langrenn. Veldig kort ble det tatt om Skigruppas organisering med Leder,kasserer, sekretær og en fra hopputvalg og en fra Langrennsutvalg.
I fjor kom langrenn for sent og noe skjevt ut fra start høsten vedr treningsopplegg med mer. Dette ville styret prøve å få på plass tidligere i år og hadde et arbeidsdokument/forslag som var innkommet .

Veiledning utvalgene.
Det påhviler utvalgene å sørge for å skaffe trenere i de respektive disiplinene.
De skal sørge for klubbaktiviteter i sesongen som hoppskole, Siljansprint,klubbrenn,renn.
Sammenkalle til dugnad ifb med vedlikehold anlegg.
Tiltak av økonomisk betydning skal fremlegges styret i Skigruppa
Leder utvalget skal sammenkalle utvalgsmedlemmer til jevnlige møter og minst 4 i sesongen med trenere til stede.
Utvalgene skal holde skigruppas styre orientert om sine planer og tiltak.
Dette er veiledningen for utvalgene i Skigruppa.

Langrennsutvalget.
Dessverre er det kun Trond Gurholt som er villig til å være med i langrennsutvalget. Flere av foreldrene er forespurt men ikke alle.Det er svært vanskelig for en person og det bes om at flere melder seg på "banen" for å få utvalgets jobb til å fungere.
Det var ønske om å komme igang med sesongen i mai/juni , men foreløpig er det ikke mulig å få lagt en plan da utvalget kun består av en mann.
Hopputvalget er mer enn fulltallig med Terje Kittilsen, Erik Bentsen, Inge Eriksrød . Rolf Staulen deltar og i dette utvalget selv om han er leder Skigruppas styre. Planene for hopp er trening i hallen en gang i uken etter fotballsesongen. Deretter samling på snø så fort den finnes et eller annet sted.

Styret Skigruppa vil for å hjelpe langrennsutvalget ta kontakt med aktuelle trener/e til langrenn for å høre om hvilke planer de /den kan tenke seg å være med på. Dette vil bli gjort utover våren.
Siden så få var på oppsummeringsmøtet vil Årsrapporter om vinteren aktivitet bli sendt ut til de som hadde barn med i årets sesong og var med ute og representerte klubben.

Økonomisk
ser det ut som om Skigruppa vil balansere i årets regnskap på ca 70 000 når året er omme. Dette er ca tall. Vi har til nå inntekter på 53000 og utgifter på 51000. Det vil komme noe mer inn og ut utover året.

Ingen kommentarer: