31. oktober 2007

Ungdommens Holmenkollrenn søndag 18. februar

Sola tittet fram og det ble en fin dag med fristil i holmenkollen. Gutta var først i ilden, samme løype som i går. 3,3 km fristil i skiskyttertraseen.Gutter 13 år: Kristian Ebbesberg startet først av våre denne gangen. Kristian gikk et jevnt, godt løp. Han kom inn på tiden 10.39. Det holdt til en 150. plass.William Christensen gikk sitt beste fristilrenn noensinne. Han fikk tiden 9.53 og en 87. plass. Og premie!!! Det var 215 løpere som fullførte i G 13 år!Jenter 14 år: Marthe Sem følte seg noe stiv og støl før løpet. Hun gikk imidlertid et kjempeløp, kom inn på 23. plass. Hun fikk tiden 9.48, kun 38 sekunder bak vinneren.. Det var 109 jenter som fullførte i klassen.Løpere, trenere og foreldre har hatt en flott helg i Oslo. Dette har gitt mersmak, dette blir noe å se framtil også i 2008 for dagens 12 og 13 års klasser.... Bilder kommer senere..Fullstendige resultater her......