31. oktober 2007

Fristil Høydalsmo søndag 25. mars 2007

Søndag 25. mars var det avslutning av Brukås sport cup 2007. Arena var Høydalsmo og Siljan hadde 4 løpere med. Rennet var fristil og været var skyfri himmel, strålende sol og masse varmegrader..Hvis vi starter med damene, så gikk Marthe Sem inn til en 3. plass i jenter 14 år, tiden 11,46. Det gikk litt tungt for Marthe denne dagen, men kun 3 sekunder til 2. plass da. Og sesongen sett under ett så har Marthe hatt fin fremgang. Marthe fikk en fin sølvplass sammenlagt i J 14 år i Brukås sport cup.Gutter 13 år: William Christensen gikk inn til en pen 4. plass på tiden 11,34. Han gikk et jevnt godt løp. Gjesdal løperen som vant var suveren, men han har en 5 plass fra årets ungd Holmenkollrenn.. Kristian Ebbesberg kom på en fin 5.plass, på tiden 12,28. Kristian har fin fart på lettere partier og går teknisk godt.Gutter 11 år: Joakim Christensen ble nr 2 etter ett av sesongens beste renn. Hadde vinneren Torgeir Lid Bygland i kne og ledet med 2 sekunder opp siste bakken ved brua.. Siste stakepartiet inn mot mål var imidlertid Høydalsmoløperen for sterk. Joakim endte på tiden 6,58 på sine 2 km. 13 sekunder bak vinneren.For noen var dette siste rennet, men noen skal kanskje til Gautefall til lørdag. Uansett så har innsatsen vært kjempegod, vi ser fram til en liten pause og så gir vi gass igjen på rulleski om noen måneder...Resultater her..http://www.hoydalsmo.no/