31. oktober 2007

Siljan - Hei : 4-2

Kveldens kamp på Herkules kunstgress endte 4-2 til Siljans a-lag. Dermed er det bare et hinder igjen før guttane kan kalle seg kretsmestere i 6. div. Det er kampen mot Skarpedin2 til lørdag i Telemarkshallen.

Undertegnede fikk bare med seg siste 5 minuttene, så det henvises til referat og børs i gjesteboka. Dårlig lysforhold til å ta bilder i var det også på Herkules i kveld.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Siljan-Hei 4-2 v/ Arve M
Siljan er klar for en slags finale i om KM tittelen i Telemakshallen førstkommende lørdag der de møter Skaprhedin2. Skarphedin slo Hei 4-1 og Siljan vant i går 4-2 mot laget fra Heibury noe som betyr ren finale med fordel Skarphedin lørdag i og med at de klarer seg med uavgjort ( ett midre sluppet inn).
Hei startet kampen best mot ett noe tafatt Siljan lag med stort strekk i lagdelene defensivt og lite kommunikasjon . Hei gikk fortjent opp i føringen før en friskmeldt Lasse Hansen tok ansvar . Først utliknet han på ett innlegg fra venstre før han sendte vertene i ledelsen på en fantastisk måte. Vendingen og avslutningen var det rett og slett tippeligaklasse over fra den skadeforfulgte spissen.
Etter hvilen punkterte Siljan matchen de første 5 minuttene . 3-1 kom da Jo sklei et Lasse innlegg i mål på bakre stolpe før Martin lurte hele Heilaget ved å rulle ballen i tomt bur til 4-1, mens motstaders keeper holdt på å sette opp mur. Martin sa nei til mur da dommeren spurte og dermed er han i sin fulle rett til å ta frisparket umiddelbart.Våkent av unge Pedersen som forøvrig fikk ett unødvendig gult kort dommeren vil rapportere videre til Sparkjeden.
Hei fikk en straffe midtveis i annen omgang som de scoret på da ca 20 minutter gjensto og presset Siljan tilbake en periode som liknet noe på innledningen av matchen der vertene sleit med store avstander i midtbane leddet .
Siljan hadde også sine mulighter til å øke , men nærmere enn Øysteins scoring på tampen som feilaktig blei annulert for offside kom ikke hjemmelaget og dermed MÅ Siljan vinne lørdag for å KM tittelen