31. oktober 2007

KM klassisk Høydalsmo lørdag 10.2.07 - resultater

4 Siljanløpere deltok i Høydalsmo - kretsmesterskap klassisk Telemark/Vestfold skikrets. Nydelig vintervær, kaldt, minus 15 *c kl 1100, sol... Vi starter med jentene:Kirsten V Aas ble kretsmester damer senior. Vel gjennomført løp i 5 km x 2. Gratulere som kretsmester KirstenJ 14 år - 3 km. Marthe Sem ble nr 3 av 12 i denn klassen. Gikk et meget jevnt og godt løp, gratulere med bronsen Marthe.G 13 år - 3 km. William Christensen gikk sitt beste løp for sesongen og ble nr 9 av 20 løpere. Flott innsats i en hard og jevn klasse...G 11 år - 2 km ble Joakim Christensen nr. 6 av 19. Han var ikke helt fornøyd, men et fall i bunn av siste langbakken før brua forklarer det. Han hekta i en annen løper som falt rett foran han. Der glapp 3. plassen, men Joakim sutret ikke av den grunn. Han vil ha revansje på stafetten i morra.