31. oktober 2007

Saksliste fra styremøtet 26.9.07

  1. Innkomne skriv
  2. Utvalgenes fokustid
  3. Siljansprint 2008
  4. Budsjett for 2008
  5. Opplæring med utlevering brukernavn og passord til Skigruppas nettside.
  6. Dugnad lysløypa
  7. Eventuellt
Referat vil foreligge senere men fra pkt 2 er det bestemt hopptrening med start torsdag 11.10.07 kl 1800 i hallen .Det varer til kl 1900. Er det tid vil vi og forsøke å få en time på onsdag.

Langrennstrening vil starte tirsdag 2.10.07 kl 1700 ved Høisethbrua.Møt med rulleski.Det vil foreløpig være tirsdag og torsdag, men kan bli endringer. Dette har med trener å gjøre da vi jobber med en løsning med Audun Aas. Vi "tyvstarter imidlertid" med rulleskitrening.Aldersgruppe 11 år og eldre.

Når det gjelder pkt 3, Siljansprinten må vi aktivt gå ut og få med foreldre til å stille opp som arrangører.Opplæring vil bli gitt.

Budsjett satt opp i pkt 4 og det balanserer på 49000 kr. Vi har ikke store inntekter og må vurdere utgiftene ut fra dette.Budsjettet vil bli lagt ut senere når det er renskrevet.Av spesielle endringer kan nevnes at vi for 08 vil ha flat kontigent for alle aktive på 500 kr i alle grupper.Dette uansett om foresatt er trener eller ei.Det vil forenkle driften. Enighet i styret om hvorfor det bør være slik, jmf utgifter til de aktive(utstyr,trener,anlegg,dekking av renn/samlinger mm)

Dugnad lysløype ble bestemt til lørdag 27.10.07.Rydding av vegetasjon er pri 1.

Under eventuellt kom det opp noe vi har sett på med undring.Startområdet våres på SIL sprint er nå blitt grusbane, men vi har ikke sett noe til en kompensasjonsområde som skulle lages på nedsiden. Vi var klar over at det ble lite, men usynlig ? Det største problemet er det imidlertid kommunen ? som har skapt. Vi ble lovet at trase ikke skulle bli berørt ved Bakkaneriset byggefelt. Nå er bom flyttet og veg ser permanent ut for oss! Dette vil bli tatt opp med kommunen skriftlig på et Kommunestyremøte .Det var ikke det vi ble lovet. Vi har det også skriftelig. Dette forringer lysløypa og SIL sprint voldsomt. Barnehagen er og meget overrasket over denne omleggingen.Da deres akebakke nå er omgjort til en trafikkfelle. Dette må Kommunen svare oss på og det skal de gjøre på et møte.

Fullstendig referat og budsjett vil foreligge senere.

Hele styret var til stede på møtet.Rolf Staulen leder,Petter Ebbesberg ,kasserer,Kjell Bruflott , sekretær,Terje Kittilsen, hopputvalg,Trond Gurholt, langrennsutvalg.

Ingen kommentarer: