31. oktober 2007

Slutt på treningskontigent ? men ..........

Kanskje vi skal gå over til en medlemskontigent for skigruppa? Problemstillingen kom opp som meget aktuell i fjor. Vi har ikke mange aktive, men de som er aktive er meget aktive og bruker stort sett penger av egen lommebok til reiser og deltagelser. Vi har dekket(delvis) pr løper et større arr med opphold og deltagelse i langrenn og hopp. Vi dekker og så langt det lar seg gjøre deltagelse i NM, NC KM og Hovedlandsrenn og andre event reprsentasjonsoppgaver.
Meningen med treningskontigent er jo at vi skal få dekket inn utgifter vi har til trener/aktivitet.
I fjor var stort sett alle foreldre med som trenere og trenerens barn skal ikke betale(samme prinsipp som i fotball).Det sier seg selv at det da ikke blir mange som betaler denne treningsavgiften og det er ikke lett å holde oversikt på dette når det er mange trenere. Hvem skal betale og hvem skal ikke. Ble noe frem og tilbake i fjor.
Kanskje vi skal la alle deltagere uansett om de har far/mor som trener betale en kontigent til skigruppa. Ved å ha betalt denne og vært aktiv på treninger og renn så vil man få dekket endel utgifter til renn(Som vi har hatt det). Dette vil i allefall lette mye for styret og kasserer. Kontigent på kr 200 ? flatt ??? Synnes ikke det er riktig å ha denne for høy da utover/foreldre bruker mye penger av egen lommebok gjennom sesongen.
Med få aktive er det krevende å få budsjett i land uansett.Blir tatt opp som tema på Skigruppas styremøte onsdag 26.9.07


Ingen kommentarer: