31. oktober 2007

Klassisk langrenn i Andebu 25.2.07

4 Siljangutter var søndag på langrenn i Andebu. Det var godt med snø der borte. Løypa gikk i Håsken området - lysløypa. 2 km var ganske flat, 3 km kupert første 1,5 km, deretter fulgte den 2 km traseen.Gutter 11 år: Joakim Christensen fikk en fin fin 4. plass, han gikk på 8.07. 15 løpere i klassen.Gutter 12 år: Kjetil Kolstad gikk inn til en flott 6.plass, tiden 8.03. Martin Finnsrud gjorde nok et flott løp, fikk tiden 8.47. Han havnet på en 10. plass. Det var 15 løpere med også i denne klassen.Gutter 13 år: William Christensen fikk tiden 14.04, en flott 7.plass av 14 deltagere. Han var sistmann som fikk pokal i denne klassen. Bra gjort mht at William var forkjøla.Res på Andebu sin side etterhvert: