31. oktober 2007

Skjærgårdssprinten 17. mars 2007


3 Siljanløpere deltok i Skjærgårdssprinten i dag, 17. mars. Rennet ble ikke arrangert i skjærgården ved Nøtterøy, men i Borgen Svarstad pga snømangel. Rennet gikk i fristil og med skyfri himmel og 7 plussgrader var det reine påskestemingen.
For første gang i år gikk Ole Johan Kittilsen et ordinært langrenn. Ole J har hatt fin form i sporet i kombinertrenna i det siste, og dagens løp var også meget sterkt. Han var desverre eneste deltager i sin klasse, hadde vært moro å sett resultatet opp mot vanlige langrennsløpere. Ole J gikk 3x3 km, brukte tiden 23.53.
William Christensen i gutter 13 år ble nr 3 av 6 løpere. Første rennet til William etter en sykdomsperiode, så det var et meget godt løp med tanke på det. Han brukte 9 min og 13 sek på sin 3 km. William var ca 30 sekunder bak vinneren..
Joakim Christensen ble nr 3 av 26 løpere i gutter 11 år. Joakim åpnet veldig godt, lå helt jevnt med lederen etter de første bakkene. Joakim liker at det er kupert og helst oppover!! På slettene tapte han noen sekunder til vinneren og var 30 selunder bak han i mål. Joakim brukte 7.23 min på sin 2 km.

Ingen kommentarer: