30. september 2007

Et verdig punktum for sesongen!

Juniorlaget (G19) vant 5-0 mot Skarpedin på Trollmyra i ettermiddag. De fremmøtte fikk oppleve det meste i denne kampen. Været varierte fra solskinn til bøtter med vann som kom ned. Dette blei selvsagt også spillet på banen preget av. Alt fra flotte prestasjoner ved flere av scoringene, til relativt komiske episoder foran mål.
Siljan styrte førsteomgangen fullstendig, men greide ikke å putte ballen i mål før i sluttminuttene. Det stod 1-0 til pause, etter scoring av Joakim.
I andre omgang kom regnet, og spilleforholdene blei svært vanskelige. Siljan taklet dette best, og satt inn 4 mål i denne omgangen. Målene ble satt inn av Jo (2), Joakim og Eirik.

Dette var siste kamp for G19. Siljan ligger på toppen av tabellen, men kan bli tatt igjen. Alle kampene er ikke ferdigspilt i G19-1.div. Følg med på tabellen fremover!

Flere bilder fra kampen ser du her!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis med en god kamp. Meget god 2. omg. Selv om vær og baneforhold skulle tilsi at mål kunne bli til ved tilfeldigheter var ingen av måla Siljan skåra i 2. omg ikke det. Alle måla kom ved godt kombinasjonspill - strekt under de rådene baneforholda.

Det er første gang jeg har sett overvann på Trollmyra!!