18. august 2007

To seire og et tap for g 11 i dag på Postbankcup

Det startet med tap 2-1 for Kongsberg, selv om vi faktisk spilte fin fotball og bedre enn dem.De scoret imidertid to mål og vi var ikke helt våkne. Vi bommet og på opplagte sjanser.Fin kamp likevel.Leander scoret vårt mål i en "klynge " foran mål.

Kamp to fortsatte vi med fint lagspill og nå vant vi 2-1 over Lia som er fra Arendal. Følte vel vi hadde full kontroll og vant greit med 2-1 og da scoret vi på sjansene våre.Joakim scorte og Kjetil la inn en hard ball foran mål som en Lia spiller "banket i mål" selvmål.

Kamp 3 ble spennende selv om vi var det førende og spillende laget. Vi ledet 1-0 etter scoring av Anders. Det ble 1-1 fort og det stod litt og "tippet".
3 min før slutt banket Martin til med et kanonskudd med rent treff fra 20 m og rett i vinkel.Det var årets mål ? Vi lot vår faste keeper Jonas spille utpå to kamper i dag og han gjorde en meget rolig og bra jobb bak i forsvret og slo flotte baller oppover og løste sin jobb veldig bra. Gaute stod da i mål og ble sjelden satt på prøver. En fin dag. Nå skal en del av trenerteamet til Kjærra på konsert med Hanne Boel og planlegge de to kampene som kommer i morgen. Det blir "greier . Hilsen Johannes og Rolf

Ingen kommentarer: