29. august 2007

G 11 vant 2-3 på Gulset i kveld

Det begynte litt rufsete denne onsdags kvelden. Kampen gikk på kunstgress og det virket som guttene ikke helt fikk kontroll på ballen.Litt masete og stresset. Klynge foran vårt mål og etter flere paniske forsøk på avklaring scoret Gulset1-0. På slutten av omgangen fyrte Kjetil av et skudd fra 12 m som gikk i tverligger og ned bak keeper. Odd Anders (vår Odd Anders Fjeld) var dommer og var i tvil. Ballen var inne, men heldigvis var Leander fram på og banket den garantert inn. Da var det ingen tvil. 1-1 til pause uten at spillet imponerte. I 2 omgang satte vi Jonas fra keeperplass til stopperplass. Han hadde ro og vi fikk litt mer spill. Han tok selv iniativet til et langt raid på høyre siden og skar inn og slo ballen elegent inn oppe ved nærmeste stolpe.Kampens prestasjon.1-2. Kort tid etterpå skjøt igjen Kjetil et hardt skudd som keeper mesterlig reddet. De hadde en meget god keeper. Heldigvis for oss var Joakim raskt fremme(som vanlig)på retur og slo ballen inn. 1-3. Vi hadde vel egentlig kontroll(tror jeg). Gulset fikk en corner på slutten og de headet rett inn uten at vi var med i det hele tatt.
Vi vant imidlertid og det skal vi være fornøyd med. Spillerene virket litt uinspirerte i dag og kunstgres var nok meget uvant. Ballen gikk fortere enn vanlig. Likevel en "kjekke kveld "med seier..... igjen.