20. august 2007

Siljan - Gulset: 3-1

Juniorlaget hadde kamp på Trollmyra i kveld, og sluttresultatet blei 3-1.
Guttene våre hadde føringen hele kampen igjennom, men mange feite sjanser gikk rett til skogs. Det var ikke mange turer Gulset hadde på motsatt banehalvdel i første omgang, men de var dødelig effektive og gikk til pause med 0-1. Forøvrig et nydelig skudd som Morten ikke hadde mulighet til å nå.
Andre omgang fortsatte som første, med mye Siljan-press. Doff slo et frispark som en Gulsetspiller tok med hånda (lignet veldig på samme situasjon som på Skagerak Arena i helga). Tom Erik satt straffen sikkert i mål.
Gulsets lagleder klikka fullstendig på dommeren etter denne avgjørelsen, og blei kommandert vekk fra banen. I tumultene rundt denne situasjonen fikk også en Gulsetspiller som satt på benken et gult kort.
Eirik blei satt fram som spiss, og satt inn 2-1 målet, mens Gulsetspillerne fortsatte å kjefte på dommeren og en spiller fikk to gule og dermed rødt kort og ut av banen.
På tampen av kampen fikk endelig Joakim skikkelig treff pa ballen inne i feltet, og dermed lød sluttresultatet på 3-1.
Etter kampen fortsatte Gulsetspillerne kjeftinga på dommeren og nok en spiller fikk to gule og dermed rødt kort.
Virker som om Gulset har en jobb å gjøre i forhold til både spillere og lagledelse. Ganske pinlig det som skjedde i andreomgangen.