18. august 2007

2 seire og et tap i dag g 11 på Postbankcup

Det startet med tap 2-1 for Kongsberg. Siljan spilte da meget bra i perioder og burde hatt vunnet med mer uttelling på våre store sjanser. Vi spilte kanskje best fotball på denne kampen som vi tapte ! Vår mål kom ved Leander i "klynge " foran mål.
Neste kamp var mot Lia som er fra Arendal. Her spilte vi nok en fin kamp med mange gode trekk på veldig liten bane.Vi vant her 2-1 med mål av Joakim og et selvmål som kom av et hard innlegg fra siden ved Kjetil. Denne kampen scoret vi på sjansene våre og var veldig mer spillende enn vår motstander.
Siste kampen gikk motBærums Verk. Vi vant her 2-1 igjen. I perioder spilte vi fint og var egentlig overlegne i denne kampen uten at det ble så mye mål av det.Målene var ved Anders og ble avsluttet med en knallperle fra Martin. 3 minutter igjen av kampen og han fikk stjernetreff fra 20 m og rett i vinkelen. En perle.
Vi forsøkte i dag å la vår faste keeper Jonas få spille ute og han gjorde en kjempeflott kamp(to kamper) som midtstopper. Rolig og fine fremspill.Gaute tok keeeperplassen og ble sjelden satt på store prøver. I morgen er det to kamper. Evaluering av dagen i dag og planer for de to kampene i morgen blir gjort av trenerteamet i løpet av natten. En del av trenerteamet skal i Kjærra på konsert med Hanne Boel og hente inspirasjon til morgendagen. Hilsen Johannes og Rolf trenere g 11 år