31. august 2007

Seier for J14 mot Langesund

Fredag kveld spilte J14 7er kamp mot Langesund 2, på en flott gressmatte på Slåttnes stadion. Kampen begynte famlende for Siljans del, noe som etterhvert kjennetegner for mange av våre kamper. Vi bruker litt for lang tid på å komme i gang, og dette utnyttet Langesund i dag, og gikk tidlig opp i ledelsen. Det tok imidlertid ikke lang tid før vi utlignet på et hjørnespark fra Charlotte Holtan, som ho skrudde i mål. Vi begynte å ta tak i kampen, og Edith Næs satte inn to fine mål, og Siljan kunne gå til pause med tomåls ledelse.

Etter pause satte Langesund inn et rykk, og med flere raske og tekniske spillere på laget, utlignet de etter få minutter. Dette tente tydeligvis Siljanjentene. Ann Susann Aadalen, Charlotte Holtan og Stine Eriksen jobbet intenst i angrep for å sikre seieren, og da Stine Eriksen satte ballen kontant i mål etter en svak avklaring av Langesundforsvaret, pustet treneren lettet ut. Ann Susann avsluttet kampen med å sette inn sesongens scoring. Det begynte med et fint oppspill fra Kristine Hagen til Charlotte Holtan på kanten, som dro forbi to motspillere, og la inn et perfekt innlegg foran mål. Der kom Ann Susann på løp og smalt inn ballen på halvvolley - utrolig morsomt å se på! En fin fredagskveld i Langesund, med 2-5 seier til Siljan.