12. august 2007

Sandarcupen 2007


J19 var i helgen på Sandarcup i Sandefjord. Eller mer korrekt i Sandefjord og omegnen. For cupen var spredd over et større område. Siljanjentene reiste fredag 17.30 fra Siljanhallen.
Vi innkvarterte oss på Store Bergan skole. En grei plass, bortsett fra at det ikke var dusjer og vi måtte kjøre avgåre til en annen skole for å spise frokost.
Trener og ledsager var så heldig å få teltplass på Ula camping. Campingplassen gud glemte. Bilfri camping betydde masse bæring. Med et telt som veide 30 kg. Er ikke å anbefale senere he he.

Lørdagen var det 3 kamper på Storstadion. Sandefjords hovedarena i fjor. Banen var søkkvåt etter mye regn. Både natten føre og under kampene lørdag.
Siljan tapte 0-2 mot Heming fra Oslo og 1-2 mot Sandar. To kamper vi like gjerne kunne vunnet. Siste kampen ble vi overkjørt av Arna-Bjørnar. De var meget gode å vant mer enn vi gadd telle...Garderober og toaletter på Storstadion var en fiasko. Ikke toalettpapir på noe toalett allerede kl 10 om morgenen. Og tomt resten av dagen. Garderobene så ut som et helvete. Gulvene var fulle av brødskiver, sportstape, bananskall og annen søppel. Spillerne måtte gå på krakkene inn i dusjen.
Etter dusjing gikk laget for å spise middag. Vi var det siste laget som fikk mat. Neste lagene fikk beskjeden: "Sorry det er ikke mer mat igjen....Men dere kan få pølse i brød."
Lørdagkvelden gikk med til disco i Jotunhallen for noen av jentene og kortspill på skolen for resten. De fleste var slitne etter en lang klissvåt dag. Av og på med søkkvåte drakter og sko er slitsomt og kaldt. Soveposen var deilig å krype inn i for jentene etterpå.
Søndag var vinn eller forsvinn. På Tjøllingbanen mot Trøgstad. Mest kjent for Rune Rudberg. Vi tapte 2-1 etter ekstra omganger. Og forsvant hjem.
Sosialt var turen som vanlig flott, men arrangementet var nesten stryk.
Mer bilder her:

Ingen kommentarer: