25. august 2007

Kjempekamp av J14


På torsdag hadde vi besøk av Storm på Trollmyra. I vår tapte vårt 7er lag 3-0 for dette laget, i en kamp der vi spilte langt under pari, så nå skulle vi vise hva vi var gode for. Undertegnede måtte være dommer i første omgang, og fikk av den grunn ikke anledning til å "coache" laget. Men jentene var tent fra første spark på ballen, og klarte seg bra uten treneren.
Etter litt omrokkering på laget, vant vi stort sett alt av baller på midtbanen. Vi hadde flere målsjanser, før Jeanett Holtsdalen satte inn et flott mål. Da fikk jentene virkelig fart på ballen, og vi gikk til pause med 3-0, etter enda en scoring av Jeanett og et mål av Karine Hovstø Johnsen.
Andre omgang starta som første slutta - med Siljan i føringa. Dommerfløyta ble overtatt av Morten Rønningen, som alltid gjør en solid innsats som dommer, og treneren kunne bruke energien på Siljanjentene. Storm fikk etterhvert inn et "trøstemål", før Jeanett punkterte kampen med sin tredje scoring for dagen. Jentene viste en kampvilje som det står respekt av, noe som blant annet resulterte i en blåveis for Mari Hole, da hun fikk et spark i øyet (!). En flott innsats over hele linja, men innsatsprisen gikk til Karine Hovstø Johnsen og Jeanett Holtsdalen.
Anita

Ingen kommentarer: