10. august 2007

Bør laglederne ordne treningsavgiften?

SiljanFotball har mange ting vi bør bli bedre på. En meget viktig del er innbetalingsystemet, eller riktigere sagt mangelen på system, rundt treningsavgiften. Her har vi hvert år gått glipp av store summer fordi rutinene våre var og er allt for dårlige. For eksempel har det de siste årene vært hele lag som ikke har betalt. De har ikke mottatt regning. Hvis J14 ikke mottar avgift taper vi 25 000 kroner.

"Systemet" svikter av flere grunner, men hovedgrunnen er at spillerlister ikke er sendt inn og styret fanger ikke dette opp. En annen grunn er at spillerlista ikke vidresendes til den som utsteder regningene.
Den enkleste måten å få inn ALLE avgiftene på ville vært om lagleder ordnet innbetalingene for sitt lag. Han eller hun har bedre oversikt enn om en i styret sitter å ser gjennom et kontoutdrag med pluss 240 innbetalinger. Noen også uten navn. Pengene burde settes inn på lagleders konto som den 1. august hadde ansvaret for å overføre pengene til SiljanFotball.
Dette blir en sak på neste styremøt 17. september.

Tenk at vi satt på årsmøtet i år å godkjente regnskapet med bare 150 000 i treningsavgift. Det skulle vært over 200 000. Fordi vi trodde det var riktig!!! Flaut...
Nøkkeltallene her:

Ingen kommentarer: