18. august 2007

Gutter og Jenter 8 år " Reiste kjerringa" I dag under postbank-cup`n



For makan til flott og veldig artig spill vi fikk oppleve fra de 8 som hadde mulighet til å være med på . Første kamp skulle være mot Tjølling, men de uteble (kansje de fikk "nærva") Etter en kjapp dirigering i sekretæriatet møtte vi omsider Risør. De ga oss en god fight, men måtte se seg slått når tavla viste 5-3 i vår favør.
Neste lag ut var Ros-IL ( Røyken kommune) Her var nok jobben noe tyngre. Men verken Ida Marie eller Viktoria lot seg skremme av dere`s 2er spiller.
Dyktig fotarbeid og flott forsvarsspill fra disse to samt no`n gode taklinger fra Hedda og Benjamin og Marcel som dyktig keeper, gjorde til at våre mål -haier Matias MH , Emil og David fiksa det ene målet etter det andre.
De måtte jammen se seg slått de også etter endt spilletid.
Nå var det bare en kamp igjen Å DEN MÅTTE VI VINNE !!
Vi skulle nemlig møte Frode`s (lærer`n på midtbygda) Pors-lag. Gjengen var helt klar for en ny "fight", noe som skulle vise seg å bli reine "rusleturen" til Frode`s store fortvilelse (Her ringer`n kansje etter hjelp??he he)
4-1 ble sluttresultatet i denne artige kampen. Hele gjengen jobba kjempebra i det flotte været, og vi på side-linja storkosa oss.
Imorgen er atter en ny dag hvor vi skal møte Storm og Odd , regner med at den blir like underholdende og spennende.
Vil du se litt av det som hendte idag , så ligger det en "bunke" her:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Selger mitt nye digitalkamera
Fujifilm Finepix S6500fd
type Superzoom, 6,3 megapiksler og 10,7 X optisk zoom. Ble kjøpt juli i år....

Masse fine bilder Marianne. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare at det kameraet jeg akkurat kjøpte må skiftes ut?

Anonym sa...

Forklaringen er at man altid må ha mer (he he)Sleit voldsomt før jeg også, idet man kjøper noe kommer det plutselig en ny variant.Kjøpte mitt NikonD50 rett før 70 varianten kom, men jeg er veldig godt fornøyd..Dine bilder er veldig gode, men det er som du sa tidligere det er no`spesielt med speilrefleks.Lykke til videre :)