20. august 2007

Forslag til nytt system

angående treningsavgiften. Vi sliter i dag med å få inn alle pengene fordi vi har et dårlig system og fordi det ikke har fått noen konsekvenser å lå være å betale. Man bare spilte videre. Det er slutt på den tiden. Nå får du ikke spille fra og med høstsesongen hvis det ikke er betalt avgift.
Det har sviktet på flere punkter. Spillerlister fra lagleder blir ikke innlevert fotballstyret eller fotballstyret "glemmer" å levere enkelte lister til Heidi som i dag har jobben med utsendelse av treningsavgiften.
Hvert år går vi glipp av store beløp. Det må vi gjøre noe med.

Forslag angående treningsavgiften neste år: Lagene ved lagleder krever selv inn avgiften. Dette krever kun å dele ut en lapp med kontonummer og beløp til lagets spillere. Treningsavgiften er lagleder ansvarlig for å overføre til SiljanFotball sin konto senest 1.august.
10-15-20% av pengene går tilbake til laget. Det er ikke uvanlig å få inn 15 til 20000 kroner. Det blir jo litt penger tilbake. Ihvertfall til en cup eller avslutning.

Prosentvis sats tilbake til lagene er helt nødvendig for at det skal fungere. Det er smøringen av maskineriet som skal gjøre SiljanFotball til en lettdrevet liten organisasjon.
Hvis man ikke gir noe tilbake gidder ikke folk kreve inn pengene. Da funger det i meget kort tid....

1 kommentar:

Anonym sa...

Mer og mer ansvar på lagleder og mindre og mindre på styret .