27. august 2007

Ett tap og en uavgjort for J14

Søndag spilte vi 11er kamp mot Fossum på bortebane. I vår slo vi dette laget, og hadde et håp om å ta med oss tre poeng fra denne kampen og. Slik skulle det ikke gå. Vår faste keeper, Elise Lykseth, kunne ikke stå denne kampen, og etter mye overtalelse fikk vi Kristine Hagen inn i keeperdrakta, og ho gjorde en flott jobb. Fossum hadde med seg to jenter som spiller i J14 1. divisjon, og de ble dermed et hakk for store for oss. Vi fikk til mye bra spill, og kom til mange sjanser, men fotballkamper vinner vi ikke hvis vi ikke får ballen i mål. Og det sleit vi med denne gangen. Et litt surt tap, men vi har en sjanse til revansje når de kommer til Siljan i slutten av september! Fossum vant kampen 2-1. Innsatsprisen gikk til Silje Jenssen.

På mandag hadde 7er-laget kamp mot Gulset, på kunstgresset på Kollmyr. Gulsetjentene var kjappe og tekniske, og fikk ganske tidlig et godt grep på kampen. Det gikk ikke så mange minuttene før Gulset satte inne sin første scoring, etter et angrep der vi ble løpende mye etter Gulset.
Før pause var vi heldige og fikk en scoring etter et selvmål, og det var mange slitne jenter som gikk av banen til pause. Etter pausen fikk vi litt mer grep på spillet- vi trengte tydeligvis litt tid til å venne oss til at ballen går fortere på kunstgress...
Gulset gikk igjen opp i ledelsen etter for mye rot og lite prating i vårt forsvar, men i aller siste spilleminutt utligna Siljan på et flott hjørnespark fra Anniken Tveitan som Jeanett Holsdalen plasserte fint i mål. Kampen endte uavgjort 2-2, et greit resultat sett fra vårt ståsted.