6. august 2007

Ja i styret til utbygging på Trollmyra


På styremøte i SiljanFotball i kveld, hvor alle styremedlemmene var tilstede, ble det enstemmig vedtatt å bygge en gressbane på 50 ganger 100 meter mellom dagens Trollmyra og Midtbygda skole.
Banen er prosjektert for å kunne islegges om vinteren. En skøytebane er et ønske fra mange i bygda. Den vil sikkert også være populær blant skoleelevene. Kunstgress ble ikke vedtatt da styret så dette som altfor kostbart.
En entrepenør har allerede gitt et grundig gjennomarbeidet tilbud. Ting koster penger og en slik utbygging må finansieres av flere enn SiljanFotball alene. Her må det både søkes om tippemidler og bistand fra kommunen.

Neste steg er nå behandling 15 august i hovedstyret. Man kan vel ikke se mange gode grunner til at hovedstyret skal overkjøre SiljanFotball sine planer i denne saken.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Flott jobba av dere i Fotballstyret!
Fra ideen blei lansert på nettsiden, til vedtak er fatta i styret tok ikke lange tida.
Skal bli artig å følge prosjektet videre. Stå på!

Anonym sa...

Synes det går treigt jeg. Maskinene burde vært i gang de nå:)
Tenk om vi hadde spart automatpengene fra 2004 og tom 2007.
Da hadde vi hatt 2 millioner i banken. og kunne betalt en utbygging kontant.
Lagt ut pengene og satt i gang føre tippemidlene kom. Men det har vi ikke og ting blir derfor litt mer fomlete og tar lenger tid...
Even

Anonym sa...

Greit nok med en ny grassbane, men er det egentlig det vi trenger i siljan fotball??

Min mening er følgende: Vi har to grassbaner, det er nok. Vi trenger kunstgrassbane. Hadde vært mye bedre å bruke pengene på det.

Og det virker jo som du even mener at alt som er gjort fra 2004 og til feb 07 kun har vært pengeforbruk uten investering.

Nei, Fagerlund er totalrenovert, grusbanen er utvidet 1 gang, kjøpt inn nye mål på hjul x 8, dett er er store kostnader. Nytter ikke bare å komme inn og si at "dersom vi hadde spart alle treningsavgifter fra nå og til 2020 så hadde vi kunne sasha inn en kunstgrassbaen!!" Dette blir for dumt. Se heller på gleden mange har hatt ved større grusbane og en flott og grønn Fagerlund.

Vet det er styret som er enige om dette, så min kritikk til ny grrassbane ved Trollmyra går til hele styret.

Men ditt innlegg her om sparing av automatpengene, det er din mening. Du burde heller takke Erik Bentsen som fikk istand den avtalen med den spesielle automaten. Hadde det ikke vært for han, så hadde det faktisk ikke kommet inn ei enslig krone!!

Men tenk langt fram nå. Hva skal vi med en ekstra grassbane. Mye bedre å bruke litt tid, spare noen år, bygge kunstgrass der det er grus nå. Da har vi 1 stor grassbane Trollmyra, en stor kunstgrassbane. Det holder og sånn blir det, utviklingen går den veien. Da er det dumt om 5 eller 6 år og sitte med en ekstra grassbane som må vedlikeholdes. Håper SIL styret sier nei til en ekstra grassbane.

Anonym sa...

Jeg er 100% sikker på at det blir for tøft å drifte en kunstgressbane med eller uten undervarme for en liten klubb som Siljan.
Da måtte vi hatt helt andre inntekter. Vi kan ikke sette oss ut for gjeld og driftskostnader som gjør at fremtidige styrer og medlemmer må slite ræva av seg for å betale moroa.
Kunstgress er regnet på og det er vurdert av politikere i Siljan. De så ikke muligheten til å bli med i et kunstgressprosjekt.

Merk at styret kun vedtok å opprettholde Fagerlund inntil videre. For å se an behovet.
Det betyr at den kan legges ned kjapt hvis vi ikke trenger den.

Grusbanen er jo også under oppgradering. Den blir større og får mere lys. Og det koster ikke skjorta å vedlikeholde denne.
Tror det skal bli bra treningsforhold til vinteren.

Even

Anonym sa...

Spørsmål 1:
Hvorfor kan ikke Siljan IL og Siljan kommune klare å drifte en kunstgrassbane?? Er kommunen så fattige?? Trodde de reklamerte med "den gode bostedskommunen" og en av norges beste kommuner å bo i...

Spørsmål 2:
Du er 100% sikker på at det blir for dyrt å drifte en kunstgrassbane. Hva med resten av styret i fotballen?? Mener de noe eller mener du alt for dem even??SIL styret??
Og det at politikerne har vurdert det, er jo løgn. Det har ikke vært oppe på noen møteagenda meg bekjent. Spørs jo hvordan de får fremlagt det også da.. Kan jo ikke si at politikerne har vurdert det når det har vært spørsmål på en nettside!!

Og fotballstyret kan ikke legge ned fagerlund i det hele tatt slik du skriver. Det er styret i SIL som har myndighet til det (evt. årsmøte)

Jeg sier bare tenk dere litt om nå, eneste rette er å følge utviklingen og det er kunstgrass. Det vil også spare utgifter til Trollmyra, for da kan den stenges i perioder ved å bruke kunstgrasset..

Slit med helsa - lykke til

Anonym sa...

Legge ned Fagerlund for å bygge en ny gressbane til på Trollmyra skjønner jeg hvertfall lite av .
Det bygges kunstgress på flere steder som må betegnes som mye mer grisgrendte strøk enn Siljan og det bygges også i bydeler i Skien. NFF mener kunstgress er fremtida i dette landet med ca 3 mnd grønt gress i året ,og jeg er helt enig hva sportlig utvikling og bredde fotball angår.
Regner med styret i SIL bruker litt tid å setter ned en prosjekt gruppe som også kan jobbe frem et par forslag medlemmene kan være med å påvikre .

Når det er sagt er det gull hvert å ha ildsjeler ala Even som brenner for å utvikle og tenke nytt , men i denne saken mener jeg hastverk for kan bli lastverk !

Øystein.T