18. juni 2008

Våt kampkveld på Trollmyra for 7-åringene!


Siste kampkvelden i vårsesongen ble en våt affære! Det var ikke akkurat noe trykkende varme å stå på sidelinja, men det så ikke ut til å bekymre podene våre særlig mye - i alle fall ikke alle. Mange ga full gass og koste seg på vått grass. Artig også å høre enkelte rett etter en kamp si: "Skal vi spille fotball?"..... :-) Andre igjen synes det var veldig deilig å stå under paraplyen og gledet seg mest til å komme hjem i badekaret, så det ble vanskelig med byttene til tider.
Kampene i dag var av varierende kvalitet. Vi stilte med to lag og møtte Storm og Herkules, som også stilte med to lag hver. Det endte slik:
Siljan - Storm 2-3
Siljan - Herkules 4-4
Siljan - Storm 5-4
Siljan - Herkules 7-0
Det som kjennetegner dette kullet er som tidligere nevnt veldig engasjerte foreldre. Til tross for været, var det i dag mange som møtte opp - også mange småsøsken - til og med i dypvogn! Dette er viktig for trenerne, som av og til trenger assistanse både som dommer og som veileder bak keeperne. I dag tar laget sommerferie og jeg vil takke spesielt Pekka, Johan og Trond for innsatsen så langt. Dere gjør en flott jobb med ungene våre!
Ikke mange bilder ble tatt i dag pga været, men i alle fall noen ligger her.

Ingen kommentarer: