11. juni 2008

4 seier på rad for g 96

Vi er stolte av guttene. I dag slo de Borg 5-0 nede på Borgbanen. Etter å ha ledet kun 1-0 til pause øket guttene tempoet på ballen og spillet. Da kom frispillingene og målene. Tre gutter må vi si var med å dra lasset i gang og var utrolig gode og aktive i dag. De løp og løp og vant baller og satte i gang angrep. Etter ballvinning i forsvar rakk de opp i angrep og "Fyllte" på. Martin, Joakim og Kjetil var meget gode i dag. De dro med seg de andre som våknet i 2 omgang. I første omgang hadde Borg et par cornere som var farlige, men de ryddet Gaute suverent unna.Anders ligger fint på kant og har utallige innlegg. Dessverre er innleggene litt upresise/og litt for mye ønske om mål selv. Men det kommer. Det viktige er plasseringene på banen og løpene. Å legge inn riktig kommer. Samspillet guttene i mellom i 2 omgang var flott og enkelte ganger i forsvar i overkant vågalt he, he, men de liker å spille ball. I dag manglet vi Leander og Andreas og vi lånte Henry fra g97. Henry gjorde en god kamp på kant og hadde i alle fall en målgivende. I dag var Marin og Kjetil Konger foran Gaute i mål. Joakim røsket og rev opp motstanderspillet på midtbane foran dem og på topp byttet vi litt, men Jonas, Daniel, Markus spilte spiss. Det var mye kant spill på Anders og Henry, noe de er gode til. 5-0 er grei seier.