9. juni 2008

Varm helg for 7-åringene på Herkules cup!


I helgen var det duket for Herkules cup i fotball og vi stilte med to lag. Dette på grunn av ivrige barn og foreldre som gjerne vil på cup og ønsker at barna skal få så mye spilletid som mulig! Det var en fin gjeng som var tilstede hele helgen og det var full innsats både på banen og utenfor. Den verste motstanderen i helgen var forøvrig varmen......Det var ikke få bøtter med vann som ble satt fram for å kjøle seg ned og mange ble veldig slitne utover dagen. For noen ble det også veldig varmt i toppen til tider - også på sidelinja! Det er ikke alltid like lett å holde seg når poden er nær ved å score:-)
For trenerteamet var det gøy å se hvordan framgangen vises fra kamp til kamp. Det er til tider flott samspill og trening på sentringer, cornere, skudd og innkast gir resultater. Det er også en fryd å se hvordan enkelte trår til i taklingene. Det var mange som virkelig blomstret i helgen og noen scoret sågar sitt første mål! Anine, Therese og Snorre fikk stor jubel da de fikk tuppet ballen i mål.
Totalt endte det med 15 seire og 1 uavgjort. Laget har til nå i år scoret hele 141 mål og sluppet inn kun 41 mål og på torsdag venter oddrane! Vi oppfordrer alle til å komme å se våre talentfulle 7- åringer i sving!

Ingen kommentarer: