8. juni 2008

Herkules-cup for jenter 9år, var 2 varme

dager som ga mange fine opplevelser... Spenningen var stor både blandt jentene og alle foreldrene som sto å heia på side-linja.
Laga vi skulle møte var Manglerud Star og Drangedal. Veldig artig å møte et lag fra Oslo.!! Drangedal var første motstander...Her gikk det noe treigt i starten, Drangedal scora første mål tidlig i første omgang.
Noen minutter seinere tok Siljan revansj
noe som resulterte i 3 kjappe scoringer til Siljan.
Dette ble også sluttresultatet: 1-3 til Siljan :0)
Etter denne dysten var de velfortjent en is .

Manglerud Star1 var utfordrer nr 2......Dette var jammen litt store jenter ( vi spilte nemlig i 10års gruppa). Her fikk vi jammen litt å bryne oss på , men jentene gjorde en formidabel jobb så her ble resultatet 1-1.

Siste kamp var mot Manglerud Star2, de var litt mindre så da skulle vel det bli en ganske grei kamp........Å det blei det gitt. Jentene ga alt spilte stort på alle flanker noe som resulterte i en fin seier til Siljan igjen 3-1 til våre jenter. Etter dagens bragd var en dukkert i Tjønna velfortjent.




Idag Søndag var været like varmt, men noe mere luft. Jentene var noe slitne i dag , tok litt tid for noen å få inn farta. Spillelista var lik fra i går så vi visste hvem vi skulle møte når og hvor ( litt kjedelig , men sånn er det vel). Gårsdagens bragder ble nesten kopiert , men istedet for uavgjort mot Manglerud Star1 ble det tap. ( litt vondt å ta kamp-ropet etter dette) Noen sekunders summing etter var kamp-ropet på plass og jentene jobbet videre med neste utfordring, for som vi sier : det viktigste er ikke å vinne men å delta.. Seieren tok de som en bonus. Godt jobba jenter. Takk til alle foreldrene som trår til for å lage god stemning på sidelinja , og til Espen som gjør en flott jobb med jentene.

På torsdag er det spillekveld på Trollmyra , det ser vi frem til.

Bilder fra dag 1 her:

Og bilder fra dag 2 her:

Posted by Picasa

Ingen kommentarer: