4. juni 2008

Siljan – Hei: 2 – 4

Juniorlaget gikk på et tap på Trollmyra i kveld.
Hei startet kampen best, og scoret et litt for enkelt mål etter 15. minutter. Morten var uheldig på en corner som blei slått inn i mål.
Siljan kom mer med utover i omgangen, og kom til mange gode sjanser. Det var det siste lille som manglet, og dermed blei det stående 0 – 1 til pause.

Siljan var fult på høyde med Hei i andre omgang også, men Hei var adskillig mer effektive.
Hei gikk opp til 0 – 2, før Vegard satt inn reduseringa til 1 – 2. Når Siljan nå virkelig fikk flyt, blei det slurva litt i forsvar og effektive Hei la på til 1- 3. Mot slutten av kampen reduserte Siljan nok en gang. Flott fremspill fra Mats, som Andre satt kontant i mål.
Kampen blei avslutta med nok en scoring fra Hei, slik at sluttresultatet blei 2 – 4.

Se flere bilder her, og Evens bilder her.