25. juni 2008

Storseier til A-lag kvinner på Knottmyra!

Da avsluttet vi vårsesongen med en storseier mot Skotfoss på Troll(knott)myra i kveld. Vi gikk av banen med 11-0 seier! Det var mye bra spill, og mange fine mål. Hva annet er det å si etter et sånt resultat??

Forresten så er Knottmyra et virkelig godt navn, Even. Om det ikke var så mange folk å så på, så kan vi skilte med 1 000 000 knott. Publikum er publikum:-)

God sommer alle sammen!

3 kommentarer:

Even sa...

Bra jobba. Marianne har lovet å sjekke opp salg av "Knottspray". Det er bare helt jæv....

Anonym sa...

Når ikke publikum er på stadion for å støtte laget, er det kanskje knotten som kan kalles den tolvte-(eller den tolvhundretusende) mann på Siljans hjemlige sommerkamper.
Resultatmessig ser det faktisk ikke ut som om Siljans stolte menn har noe i mot knotten, snarere tvert imot, men tilskuerne lar seg dessverre stoppe av de ukoselige små grå.

Da Trollmyra blei laget var det mange lysende fremtidsdrømmer som lyste opp i øynene på bygdas fotballglade innbyggere. Men matta har, som alle har sett, gått i oppløsning, og ikke engang iherdig jobbing fra ildsjeler har klart å få grassmatta tilbake slik den en gang var. For uten bevilgninger fra kommunen går det faktisk ikke an å restaurere den fullt ut. Allikevel gjør de fotballentusiastiske frivillige en stor jobb rundt selve ”plenen”.
Vi har, i alle fall av det jeg har sett rundt i Telemark, 5. divisjons desidert beste utenomsportslige stadionanlegg, med en kiosk av høy klasse, vakre innbytterbuer, og komfortable sitteplasser for den fremmøtte supporterskaren. Men så er det den knotten da.


I fotballverdenen er det som kjent publikum som burde være lagets tolvte mann.
Kanskje hvis vi går til innkjøp av en slik maskin: "http://www.namdalsavisa.no/Nyhet/article2185547.ece" ville knotten forsvunnet og publikumsmassene igjen strømme til Trollmyra.
”Knottenes teater” ville blitt forvandlet til a-lagets eget fort, og bortelagene ville flyktet fra stadion fortere enn noen overnattingsgjest noen gang har flyktet fra a-lagets spillende trener en tidlig søndag morgen. Grunnen til bortelagets forhastede avreise vil ikke lenger være på grunn av det blodtørstige lille insektet, men grunnet ydmykelse og skam forårsaket av Siljans ustoppelige elleve, og lagets kanskje aller viktigste mann;
Den tolvte.

Anonym sa...

Teksten var selvfølgelig rettet til både Siljans herre og damelag, selv om det kun var skrevet om Siljans herrelag i dette tilfellet.

Poenget mitt var: Hva med å sjekke ut en slik knott/mygg-magnet.