15. juni 2008

Tap på Eventyrøy i dag

A-laget gjorde ingen god figur i de nye bortedraktene mot Seljord i dag. Det var uvant å se Siljanguttane i selvlysende drakter, og meninga var vel at de skulle finne hverandre lettere. Så var ikke tilfelle!
Seljord styrte alt fra starten, og fikk en scoring allerede etter 5 minutter. Resten av den første omgangen var ikke mye å skrive hjem om. Ballen var på Siljan sin banehalvdel det meste av tiden, så fotografen måtte til slutt bevege seg bort fra Seljords mål. I det 43 minuttet var Siljan på en sjelden visitt. Doff slo et perfekt frispark, som Morten headet i mål. Seljord synes nok det var blodig urettferdig at det stod 1 – 1 til pause.

Andre omgang blei noe mer jevnspilt, men Seljord hadde nok et overtak nå også. Etter 50 minutter blir en Seljordspiller revet ned i feltet og dommer blåser korrekt straffespark. Et godt slått straffespark, som Keep slår til corner på en mesterlig måte – fantastisk!!!
I det 55. minutt greier likevel Seljord å overliste Keep. 2 – 1 målet er det lite å gjøre med.
Resten av kampen bølger frem og tilbake. Etter 75 minutter vil nok gjerne Jo ha et straffespark, men dommeren lar situasjonen gå og begrunner det med at Jo er i ubalanse og vil ikke greie å få med seg ballen. Morten har også en stor sjanse i sluttminuttene, men sluttresultatet blir 2 – 1 til Seljord.

Skuffede Siljanspillere går i garderoben, men etter spillet å bedømme var nok resultatet greit nok.