28. juni 2008

Hoppsamling m landslaget var en flott opplevelse


Søndag kveld 22.6 dro Kjetil S og far med fly fra Oslo via Stockholm til Ørnskølsvik i Nord Sverige. Istedet for 12 timer i bil valgte vi fly. Samme prisen. Samlingen var i regi av NSF og "alle" i Hoppnorge var der.Vel fremme og en kveld på hotell. Mandag regnvær og vind . Tur til badeland og hopping på kvelden. Tirsdag noe vind men opphold og to økter hopp ble gjennomført med Sverre Rotevatn som trener. Det var delt inn i små grupper så alle fikk instruksjon i et fantastisk flott anlegg. Se bildet.

Maken finnes ikke i Norge. Vi bodde på samme hotell som landslaget og følte oss faktisk som en del av dem (he, he). Jeg fikk meg faktisk en prat på to mannshånd med Mika Kojonkoski(meget hyggelig fyr). Da det kun var han og Kjetil og meg i resepsjon fikk Kjetil forsøkt seg med sin engelsk he, he.
Meget nyttige tips og info fra NSF og Mika vedr trening mm. A landslaget hoppet faktisk i K 55 en dag da Mika ikke var helt fornøyd med deres "tråkk" i K 90. Bardal var den som var best og i en klasse for seg i rennet torsdag kveld i K 90. Nyttig å se at selv disse gutta har godt av hopp i mindre bakker.
Onsdag var det en hard dag med to økter i bakken og en rulleskiøkt på kvelden med Brynemo/Rotevatn. Fantastiske rullekiløyper i området.Rett derfra til innetrening med landslaget som kjørte gutta og jentene flott i en stasjonstrening med fokus på power trening.

Torsdag nye to økter i bakken med bading i badeland på kvelden før Eliterennet i K 90. Badeland og bakker og hotell lå i gangavstand i sentrum ! Stolheis fra sentrum opp til bakkene!

Fredag var det renn og Kjetil hadde fremgang hele uken og etter 70 hopp så fikk han 31 og 32 i rennet. Det holdt til 5 plass av 13 i klassen i K35. Nå skal det sies at disse hadde stor fart. Klassen var delt i stor og liten fart. Artig eksperiment som gjorde at det ble mye lang og god hopping. Noen racere var med i K 55 og ikke i K 35. Når lengste mann i K 55 var i klassen til Kjetil og hoppet 63 m og falt så skjønner man at det er voldsomt nivå og en voldsom satsing.

Uansett en flott "kjendisuke" og jeg lar bildene tale for seg . Litt paparazi var jeg nok he, he.
Flyturen hjem fredag kveld med samme fly som landslaget og en prat med både den ene og ande var en opplevelse for en 12 åring.
Men kanskje det viktigste av alt. Det var morsomt og lærerikt både for liten og stor.

Jeg lar bildene tale noe for seg selv.
Kjetil ogMika Kojonkoski

klar til hopping

Henning Stensrud og gutta


Bardal og gutta

Bardal var forøvrig en meget jordnær og hyggelig gutt uten nykker av noe slag. mange bilder av de andre har vi og video mm som vi tar på en gjennomgang til høsten ved sesongstart hopptrening inne. ikke aøt vil være her på nettet. Alt for mange inntrykk og opplevelser.Selv for en 43 åring he, he

Ingen kommentarer: