11. juni 2008

Nå er det på tide...

..å snu en litt lei trend for 11er-laget til J16. De siste kampene har vi dessverre måttet reise hjem uten poeng, selv om vi spillemessig har vært helt på høyden med lagene vi har møtt. Problemet er at vi ikke får uttelling på sjansene våre...

På mandag tok vi imot Vest-Telemark (VT) hjemme på Trollmyra. De ligger på plassen over oss på tabellen, og har flere sterke og raske spillere, samt en veldig god keeper. Kampen ble likevel jevnere enn jeg hadde fryktet, og Siljan var helt tydelig innstilt på å jobbe for å få poeng. VT var hissige på gjennombruddspasninger, men vår forsvarsrekke var oppmerksomme og ryddet opp i stor stil. De var også gode på å komme raskt ut til midten, slik at vi gang på gang satte VTs spisser i offside. I tillegg hadde Elise Lykseth i Siljans mål igjen en god dag på "jobben".

Midtbanen, anført av Kristine Hagen og Kristina Espeseth, vant mange dueller, og slo gode gjennombruddspasninger både på spissene og ut til kantene. Silje Jenssen og Ann Susann Aadalen hadde flere muligheter til å gi Siljan ledelsen, men det var ikke lett å overliste Marthe Nylend i VTs mål. I stedet ble det Vest-Telemark som tok med seg hele poengpotten, etter seier 0-2. Dagens innsatspris gikk til Mari Hole og Kristine Hagen.

Flere av foreldrene hadde tatt turen til Trollmyra denne kvelden, samt en fin gjeng gutter som lagde liv og røre under kampen. Dette liker vi - det skaper en fin ramme rundt kampen.

Sist lørdag spilte Odd Grenland mot Bryne på Skagerak Arena, med Siljan J16 som ballhentere. Kampen ble overført på TV, og det gjør det jo litt ekstra moro for jentene å få være med. Dette er andre gang i vår at Siljans jenter er ballhentere, men det stopper ikke med det. De har nok gjort et bra inntrykk for allerede 6. juli er vi på plass igjen, samt 3. august. Som Frøydis Straume i Odd Grenland så riktig påpekte: Ikke bare er de flinke, de er jo så flotte også. Bare se på bildene....!

Bilder Siljan-Vest Telemark:

Bilder Odd Grenland - Bryne:

Anita

Ingen kommentarer: