1. juni 2008

Nytt tilbud til barn og unge i Siljan

Feil årstid, men det skal mandag 2. juni dannes en skijibbeklubb. Stiftelsesmøtet holdes kl 18 i Siljan Skisenter. Det finnes kandidater til alle styrevervene.
I likhet med Siljan MC blir jibbeklubben organisert som et eget idrettslag fordi ingen idrettslag i nærområdet har noen kompetanse eller miljø for skijibbing. Nærmeste jibbeklubb er Kongsberg.

Klubben skal organiseres i Norges skiforbund og Telemark-Vestfold skikrets. Dette er avklart med krets og forbund. Klubben skal ha adresse i Siljan.

Målet med klubben er å legge forholdene bedre til rette for de som jibber. Både med trenere og utstyr. Klubben skal både delta og arrangere renn i regi av skiforbundet.

Klubben blir den første i sitt slag i Grenland og skal rekruttere medlemmer fra hele regionen. Om ikke lenge kommer de beste skijibbernei Norge fra Grenland.

Klubben vil sannsynligvis bli medlem i Skien idrettsråd og vil ikke ta LAM midler fra SiljanIL. Jibbeklubben skal ikke konkurrere med SiljanIL, men være et ekstra tilbud til barn og unge.

Alle interesserte er velkommen til stiftelsen av distriktets første skijibbeklubb.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig bra tiltak, Even.

Anonym sa...

sikre kilder sier at siljan komune ikke ønsker flere idrettslag. men de har visstnok ikke mulighet til å stoppe slike stiftelser