14. juni 2008

SpareBank 1 Veggen - kommet for å bli?


Det vet vi ikke ennå, men vi kan i alle fall konkludere med at den aller første styrkeprøven i Siljan, i alle fall av dette slaget, er vel i havn. Et flott vær og mange tilskuere skapte en flott ramme rundt arrangementet SpareBank1 Veggen, og alt lå til rette for at det skulle bli en fin klatreetappe for de vel 60 påmeldte deltagerne. Alderen varierte fra seks år og opp til eldstemann på hele 77 år!


Traseen opp alpinbakken er på 1500 meter og 1800 meter ned igjen, og deltagerne klatret 240 høydemeter. Vi gratulerer vinneren av Veggen 2008, Knut Harald Semb, med en imponerende vinnertid på 13 minutter og 35 sekunder. Han kunne dra hjem med hovedpremien på kr 2000,-, gitt av vår hovedsponsor, SpareBank 1 Telemark.


En stor takk til alle, foruten styret i SiljanFotball, som har vært med på å bidra til at 14. juni går inn i SiljanFotballs historie som "Veggen - et flott familiearrangement." Ingen nevnt - ingen glemt, men likevel en ekstra takk til Øystein Tallakstad for en glimrende jobb som speaker, og en stor takk til våre samarbeidspartnere som har bidratt med så mange flotte premier.


Liste over deltagere og respektive tider vil bli lagt ut på hjemmesida seinere.




Anita

Ingen kommentarer: