11. juni 2008

Siljan - Skidar: 3 - 1

Juniorguttene var solide i kampen mot Skidar på Trollmyra i kveld. God kontroll gjennom hele kampen.

Aleksander satt standarden allerede etter 5 minutter, da han kriget inn 1 - 0.

Aleksander var på farten igjen etter 35 minutter. Denne gangen med hodet til 2 - 0. Dette resultatet stod seg til pause.

I andre omgang var det Skidar som satt inn første mål. Dette kom på en kontring i en periode da Siljan hadde mange store sjanser og hadde etablert seg på Skidars banehalvdel. Litt slurv i bakre rekker førte da til 2 - 1.

Resten av kampen var den bakre fireren bunn-solid. Sindre var også trygg i målet.

Siljan produserte sjanse på sjanse, og flere baller gikk i tverrliggeren. André satt til slutt spikeren i kista da han kom aleine med keeper og satt kontrollert inn 3 - 1.