18. juni 2008

Juniorlaget med nytt godt resultat

G19 tok turen til Gjerpen i regnværet i kveld,
men siden det samtidig var 10.klasseavslutning på skolen, måtte tre stykker forlate kampen i pausa.

Siljan startet best, og etter 15 minutter kranglet Hermann og Jokke om hvem som skulle sette ballen i mål. Hermann var mest bestemt og satt den kontant i nettmaskene. Resten av denne omgangen blei det gjort mye rart fra Siljan sin side. Alt for mye spill bakover, unødvendige tversoverpasninger i bakre ledd og dårlig utnytting av flankene fremover på banen. På tross av dette, stod det 0 – 1 til pause.

Andreomgang startet med flere gode sjanser til Siljan. Kanonskudd i tverrligger, før Robert etter 55 minutter smeller av et langskudd som suser i mål over en noe feilplassert keeper.
Etter 60 minutter får Gjerpen straffe. Denne straffen redder Sindre mesterlig (se video).
Når Siljan får idømt frispark i god posisjon etter 70 minutter, krangles det om hvem som skal ta frisparket. Krangelen ender med stein-saks-papir, som Hermann går seirende ut av. Hermann gjør ingen feil, og setter ballen i mål (se video).

Flott gest av Siljanlaget med applaus, når Gjerpen setter inn eks. Siljanspiller – Øystein i begynnelsen av andreomgang.
Fortjent seier til Siljan på en regnfull Gjerpen stadion.