7. desember 2007

Øystein Tallakstad blir konferansier

Øystein Tallakstad blir konferansier under Streetfotballen. Og det er Øystein meget dyktig på. Han kommenterer med stort engasjement og faglig dyktighet ODD sine kamper på Radio Grenland. Han har også et stort kontaktnett innenfor Grenlandsfotballen.

Siste rykter rundt Streetfotballen er at det i tillegg til Rune Almenning Jarstein er flere nøkkelspillere hos både ODD og NotoddenFK som satser på å vinne dette 1 mot 1 stevne!
Navn kommer etterhvert.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra valg!

Anonym sa...

Enig. Øystein har utvilket seg tilå bli en MEGET habil radiokommentator i fotball.HAn kan vel tittulere seg som EKSPERTKOMMENTATOR.

Gleder meg til å overvære arrangementet!

Anonym sa...

Pors spiller (eks Tollnes( Christian Sætre bekrefter deltagelse så fremt det ikke kolliderer med Pors treningskamper .Sætre og Jarstein er kompiser og det kommer garanert til å gå en kule varmt om det ender med tunner knock out den ene eller andre veien !

Øystein

Anonym sa...

tunnel ...garantert . Trøbbel med tastaturet ;-)

Ø

Anonym sa...

Flott at Øystein tar jobben!
Han er jo konge på Radio Grenland!

Anonym sa...

Erik Midtgarden NFK ( eks Pors og Odd ) stiller med forbehold om at Jan Halvor Halvorsen ikke legger inn en extra felles økt denne dagen .
Erik har spilt med flagget på brystet for aldersbestemte landslag og har mange kamper i adecco liga for Pors og Notodden samt noen innhopp for Odd allerede som junior spiller .

Øystein T