20. desember 2007

Månejordet og Fagerli. Leiepris kr 85 pr time!


Undertegnede var i dag i Larvik i forbindelse med Streetfotballen. Jeg benyttet samtidig anledningen til å besøke 2 nye kunstgressanlegg. Nanset sitt anlegg Fagerlibanen og Larvik kommunes anlegg Månejordet. Her er leien kr 85 pr time!
Fagerlibanen har ikke undervarme. Den blei saltet. I følge en jeg snakket med så var banen fin såfremt det ikke hadde snødd. Da var den håpløst glatt og han foretrakk grusbanen i stedet!
Bare 500 meter unna ligger Larvik kommunes egen bane Månejordet. Den er bygget med undervarme. Snakket med banesjefen og han fortalte at fyringsanlegget gikk på propan. De hadde to stk tanker på 9000 liter hver gravd ned på utsiden av driftsbygget. Som igjen varmet opp reint vann. Vann uten frostvæske pga faren for lekkasje ut i Farris som jo er drikkevann. De må derfor på høst/vinter hele tiden holde anlegge i gang pga fare for frost i rørene.Nå som det var så svinkaldt brukte anlegget 9000 liter propan i uka. Men det var nede i 300 liter ved mildere vær.
Her på Månejordet hadde de også felles utstyr til vedlikehold av begge kunstgressbanene. Les her om Larvik kommunes idrettssatsing.

Noen bilder her:
PS. Dagens TA hadde i dag denne reportasjen om Kviteseids kunsgressplaner

2 kommentarer:

Even sa...

Kvelde leier ut sin bane for kr 200 pr time. Litt ledig onsdager og masse ledig i helgene.

Anonym sa...

85 kr på Måndejordet er jo sinnsykt billig , MEN så vidt jeg vet er det kamp mellom klubbene i larvik å få treningstid. Det er fordelt ut ALLE mener de har fått for få timer.
Ø.T