16. desember 2007

Rapport fra Notodden og Høydalsmo

Fra mandag til onsdag:
ble det i Tveitanbakken, K-90 gjennomført verdenscup for jenter, mens det for gutta ble arrangert FIS-cup, som tilsvarer en slags tredje divisjon bak verdenscup og coc-cup. Anette Sagen fra Remma IL vant begge renndagene foran Lindsey Van fra USA. Sagen satte bakkerekord for jenter med 101 meter og knuste alle de andre jentene! ...I tillegg til den stakkars, ikke navngitte, men avbildede prøvehopper enkelte vil kunne dra kjensel på. Terje Hilde (storebroren til den noe mer kjente Tom) vant også han begge dager herreklassen, som hadde et meget imponerende nivå der særlig de nasjonale deltagerne imponerte!


I Hukabakken K-85 ble World Cup B i kombinert gjennomført fra fredag til søndag og også her holdt de beste et upåklagelig nivå! David Zauner fra Østerrike vant to dager, mens Matthias Menz fra Tyskland vant en dag. Flere norske utøvere imponerte, også Magnus Krogh fra Høydalsmo som gikk noen forrykende langrenn alle dager og klarte en femte plass på sprintrennet! Et kjemperesultat av førsteårssenioren! Alle dager kan jeg med sikkerhet si at de beste hopperne og langrennsløperne kunne hevdet seg sterkt i verdenscup i spesialhopp og spesiallangrenn.
På egne vegne kan jeg si at kroppen nå begynner å kvikne til og at hoppformen faktisk etter bare en ukes prøvehopping er ganske bra! Den fysiske formen er vel forsåvidt noe vi kan kalle ikkeeksisterende og langrennstreninga ligger nok fortsatt en stund frem i tid, men ting er på gang og vi ser fremover. Heldigvis er i alle fall vinteren her og jeg håper flere kommer seg ut på ski noen turer i jula!
mvh
Ole Johan


1 kommentar:

Anonym sa...

Bøyde knær, ellers ikke så værst he he. Inge nevnte noe bra hopping i Tveitan av deg Tveitan Ole