11. desember 2007

Fantastisk skitur i løyper langs Mykle i kveld

Langrennsfolket i Siljan skulle ha trening på Arkosvegen i kveld og etter å ha rekognosert og studert værmelding ble løypekjører varslet. Han var i sving kl 1640 i kveld og kjørte innover fra Mykledammen til Arkoset(på toppen ved krysset ned til Krokvannet).Det var minus 5 grader,stjerneklart og snø på trærne !!!.

Meget flotte forhold da vi startet å gå kl 1705. Snøen hadde satt seg noe. Skøytetrase innover og på vei tilbake la løypekjører et spor. Etterhvert dukket det opp flere og flere folk. Dette hadde man tydeligvis fått med seg. Vi hadde tre spreke gutter fra Gulset ski som var med treningen som ble styrt av Jan Tore. Jeg fikk ikke talt opp alle i Siljanjakker, men nevner fortløpende Joakim C,William C, Kjetil S, Kjetil K, Martin Finsrud,Henrik P,Vemund G,Fredrik G.Flott med så mange Siljangutter på ski en kveld langs Mykle i DET FLOTTE været . Familien Larsson(sprek familie) var på tur i mørket, flere turløpere gikk.Endog en ivrig langrensløper fra Porsgrunn som trente til Vasaløpet til vinteren. Det var utrolig mange som gikk denne kvelden .Mange hodelykter lyste opp stadig vekk.

Min gikk tom for strøm ved Arkoset og en skitur i klarvær med stjerner er heller ikke å forakte. En nydelig kveld. Stabilt vær er varslet så løypene vil ligge der i mange dager. Det er litt lite snø til å frese opp en gang til. Men NÅ er det meget bra !

2 kommentarer:

Even sa...

Fin løyperapport. Moro å lese. Mangla bare et bilde:)

Jan Tore sa...

Dette var topp!!! All ære til løypekjører Nils Tore og ny assistent Odd Anders..
Og Rolf S som sparker dettte igang så tidlig som mulig..

Tror faktisk det er mulig å frese opp, da sålen er is og et stykke før man videre når grusen...

Men uanz - nå har vi løype gitt takket være SiljanIL!!!!!