6. desember 2007

Lite referat fra "Bli kjent møte " i TVSK i Porsgrunn 4.12.07

For de som ikke vet det står TVSK for Telemark Vestfold skikrets.
Møtet startet kl 1800 og varte til kl 2100. Det deltok ca 20 klubber på møtet.
Agenda:
1.Presentasjon av styret og adminsistrasjon.
2.Kommunikasjon
3.Utdanningshjulet v Anita Eriksen Beitdokken fra NSF
4.NSF 100 år jubileum
5.Valg av repr til NSF ting i Bodø juni 08.
Et nyttig møte og jeg tar veldig kort det jeg synns var interessant å ta med seg utover det å se og snakke med andre klubbrepresentanter.
Under pkt 2 ble det sagt endel om Online påmeldinger, internett, hjemmesider, oppdatering av adresser . Det er nå i startfasen på hjemmesidene til Kretsen og folk har vært på kurs. Man ser tydelig at man må ha epostadresse og at dette blir oppdatert ved bytte av folk i styrer. Meget viktig. Noen klubber har egen epostadresse til skigruppa slik at man ikke er avhengig av å registrere bytte.Det å være rennarrangør uten å ha kunnskap om internett synnes å være særs vanskelig og blir fort uprofft.
Under pkt 3 ble det snakket om "hjulet "med klubben i midten. Viktige pkt i en klubb var:
Aktivitet-Anlegg- Arrangement-Leder-Trener-Organisasjon.
Ideelt sett burde klubben ha folk som kan jobben i hver del. I praksis vet vel alle at det ofte er de samme som alt dette.
Under pkt 4 ble det snakket endel om markeringene og det skal i hovedsak være rundt KM arrangement.Jubileumsartikler er å få tak i og det er og en lydpakke som man kan få gratis. Man må da ha folk på et lite kurs.Dette for å styre lyd og lys under et arrangement.Dette for å skape mer liv under dette.
Under pkt 5 bl det valgt repr til tinget. Det ble fra klubbene en repr fra Stokke og en fra Svarstad og fra Høydalsmo. TVSK har 5 repr. Husker ikke i farten flere, men T Grave fra Kretsen var en.
Eventuellt.
Leder Berit Davik informerte om at vår nyetablerte Krets har fått 500 000 kr av NSF.Dette er fordi Kretsen slo seg sammen frivillig og jobbet mot dette selv.
OBS!!!
Dette er penger som skal brukes til sportslig aktiviet. .Dette pkt bet jeg meg merke i og søknad er sendt dagen etter på. Viser til eget innlegg på siden senere i dag eller i morgen.
Vår nye Krets er nå den 8 største i landet med 9789 medlemmer.Dette er pr 31.12.06.
OBS !!!
Kompensasjon for bortfall av autoamtinntekter vil bli "kjørt gjennom Idrettsrådene.Der vil det bli en økning av midler fra i dag 125 mil til 2009 da det vil bli 305 mil til fordeling

1 kommentar:

Even sa...

For et halvt år siden opprettet jeg noen adresser: E- post som sendes til skigruppa@siljanil.no kommer til deg Rolf.
E-post som sendes til post@siljanil.no kommer til Johan S. Ingen av dem har vært i bruk, men de fungerer.

SiljanFotball har post@siljanfotball.no registret hos kretsen. Det funker utmerket. Man slipper da oppdatere adressen hos diverse klubber og krets ved bytte av ledere.

Du burde registrere skigruppa@siljanil.no i tillegg til din egen.