17. desember 2007

Snart hoppklart i Rugtvedt


I kveld var det andre kveld med snøproduksjon.Det var minus 11 gr og gode vilkår. Arve og Rolf A var på plass kl 1700. Hyggelig og se en "gammel sliter" på plass igjen i bakken
Hans%20Dammen.
Han har gjort mye for hoppsporten i Grenland og for anlegget i Rugtvedt.I kveld spadde vi vekk !!! endel snø fra overfartene i K10 og K 20. De er nå klare til å bli slipt jevne og legge spor i. Unnarenn er lagt med snø og vi har begynt med sletta. Er vi heldige blir mye gjort der i morgen kveld.Kanskje vi kan hoppe til fredag ?

I morgen skal vi og få kjørt opp festet til heisen oppe ved K 40. Da trengs noen sterke Siljanmenn.Tok noen bilder som viser dagens situasjon.Bildet er fra toppen av K 2o bakken som brukes av barn fra 7 år til og med 12 år.
Ildsjeler er vi avhengige av og jeg nevnte Hans Dammen som var drivkraft i flere ti år. Denne
Karen
har overtatt. At gutta fikk Vardens kringle er fullt fortjent. Kan og nevne at det i forbindelse med byggingen av den nye K 40 bakken er utført nesten 1200 timer dugnad. Mesteparten av Arve og Rolf A.Den vil enda bli noen timer.
Siste bildet fra kvelden er et skikkelig snøbilde der Rolf A nyter "snøværet". Nå er det kvelden. Vært i bakken fra 1700 til 2230.Det er en jobb som og skal rekkes i morgen he he.
vinter

1 kommentar:

Even sa...

Flott anlegg.
Når man leser hva som kreves av et hoppanlegg anno 2007, med eksempelvis kunstsnø, så er det lett å skjønne at klubbene må samles om felles hoppanlegg.
Sikkert også mer moro og utviklende for ungene å hoppe der flere er samlet.