11. desember 2007

Hoppsamling hjemme hos Rolf gjennomført


Etter å ha kommet hjem fra en fantastisk skitur på Arkosvegen var det klart for samling av Hopprekrutter i peisestuen. Alle var til stede(6 stykker). Vi så video fra tidligere sesonger.Bakker vi skal til reise til i vinter ble studert.Renn plukket ut. Noen "skrekk eksempler" på fall med tekniske grove feil ble vist og noe teknikk ble vist på film.

Utstyr ble prøvet og plukket ut og tilpasset. Vi har ikke fått alle støvlene ennå, men skiene klubben har kjøpt inn er kommet. Noe er montert bindinger på. Noe gjennstår.

Alle 6 vil i år ha nye ski,dresser og støvler. Det er en nødvendighet for å ha glede av sporten.Så får vi se om det holder. Det må trenes mye og man må ha mot og vilje og tolmodighet.Først da kommer svevene og lengdene.

Bildet viser utstyret i kjeller hos Rolf. "Skihulen"

2 kommentarer:

Even sa...

Seriøs "skihule" Rolf. Dette bildet skal jeg vise Wenche hver gang hu bemerker at jeg har for mange snøbrett eller fotballsko he he
Takk skal du ha:)

Anonym sa...

.Legg merke til at også jeg har gitt etter for den kvinnelige delen i familien(på det området). Premiesamlingen min er stuet vekk i det kaldeste og mest bortgjemte hjørnet i kjelleren. he he