5. desember 2007

Avslag

Formannskapet avslo søknaden om støtte til hallgulv. Også budsjettet for 2008 ga bare småtteri til idretten. Kr 25 000 i ekstra organisasjonstilskudd som antagelig må deles med SiljanMC er bare en vits.
Men enkelte politikere har en viss forståelse for SIL sin situasjon og kommunen vil derfor innkalle SiljanIL til et "dialogmøte hvor man sammen konkretiserer det fremtidige samarbeidet"
Les budsjett"økning" og avslaget her:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det er bestemt et møte rett over nyttår.
Nå er vi i dialog med kommunen,og jeg tror de skjønner våre utfordringer fremover.

Jan Tore sa...

Veldig bra Kjell Olav. Og det er en tung jobb.

Men kommunen må faktisk også etterleve det dere blir enige om på dette møtet. De tallene rådmann skriver om, de nevnte 297.000 og 85000 det har jo ingenting med hallgulv å gjøre. Det er fast støtte 60 % til hallen (som forøvrig burde vært hvertfall 90% av hallutg) og 85' er jo årlig kommunal idrlag støtte.

Jeg tror tiden er kommet til å diskutere hva kommunen egentlig bør bidra til med både av engangstilskudd og årlig DRIFT. Jeg vet av erfaring at rådmann Sætre ønsker å fri seg fra mest mulig drift, da dette er mer uforutsigbart og endel utgifter. Men kommunen må se det som investering i barn og unge i bygda, ikke bare som reine tall..

Anonym sa...

Godt sagt, JT! Alt kan ikke være basert på dugnad.

Det er ikke rart at SIL de siste tre åra sliter med å finne folk til å påta seg ulike verv.

Vedlikeholdet av hallen er strengt nødvendig. Gluve må sliftes, det bør et nytt anlegg på plass, noe av hallens utstyr må skiftes ut pga. slitasje og dusjanlegget MÅ for all del ikke glemmes spesielt mht."leiesoldatgreiene". Så det er nok som må gjøres

Krisemaksimering vil være å STENGE HALLEN!

Anonym sa...

Det er viktig å få fram konsekvensene av at kommunen ikke vil bidra økonomisk. Økt hall-leie blir en selvskreven konsekvens for kommunen.
Vurderingen kommunen har gjort av gulvet burde foreligge skriftlig slik at vi kan se begrunnelsene.
Det blir i framtiden viktig å fronte hele hall saken for politikerne, husk vi har spørretime i kommunen.

Anonym sa...

Dette er noe vi er uenige om ang. gulvet:

1. Kommunen sier de ikke er forelagt saken. Men de har søknaden fra 2005 som angår både tak og gulv.
Jeg tok beslutningen i sommer at gulvet måtte kjøpes inn. Trelast prisene stiger veldig om dagen,så nå måtte ting skje. Vi fikk HRLs rabatter, så prisene er heller ikke noe argument.
2. Kommunen mener det er en investering,jeg mener det er vedlikehold av hallen.
3. Kommunen har hatt befaring uten meg,noe jeg syntes hadde vært naturlig.
De mener det ikke er noe umiddelbart behov for bytte av gulv.Jeg har spurt B.A.Aadalen 100 ganger om dette.Han er fagmann på dette,og han sier det snart vil løsne pga vannskader.Gulvet MÅ byttes.