9. desember 2007

Tjenare alle skivenner!

Etter lang tids press fra en av Siljans tidligere storhoppere (som har ymtet frempå at et comeback i bakken er nært foreståede) med hjemmeadresse i Holteringen har undertegnede bestemt seg for å ta ansvaret det tross alt er å skrive litt i ny og ned på vårt kjære idrettslags hjemmeside. I den nærmeste tida skal jeg dermed dele litt info om hva jeg suser med på fritida: Den tidligere norske paradegrenen kombinert, (..eller Nordic Combined om du føler for å finne noen internasjonaliserte sider der ute på nettet.) som forøvrig de aller fleste har mistet interessen for. Siden folk har mista interessen nasjonalt, og ikke minst internasjonalt(!) ser jeg på det som min plikt å kanskje kunne bidra til interessen lokalt ved en liten, men fast spalte på siljanil.no som forhåpentligvis, men mest sannsynligvis ikke vil bidra til å vekke folkesjela...

Vinteren har forsåvidt kommet godt i gang i og med at vi faktisk skriver desember og dermed burde det selvfølgelig allerede være spekka med oppdateringer fra min side. Dessverre har undertegnede pådratt seg kronisk halsbetennelese noe som har ført til diverse forsinkelser i sesongforberedelsene. Har kun vært to-tre måneder frisk siden mai så et godt grunnlag er ikke å spore (særlig ikke i sporet). Sykdommen har forøvrig ikke helt sluppet taket (for denne gang), men har likevel prøvd hoppskia for første gang i vinter i Tveitanbakken k-90 (På Notodden). Etter å ha vist en tildels strålende form på slutten av sommerhoppinga fortsatte undertegnede i dag på den gode trenden og fikk endelig kommet i gang!

Første oppgave for min del blir nå fra mandag til onsdag å være prøvehopper i samme bakke da det skal være verdenscup i hopp for jenter disse dagene. Neste uppdate på kombinertfronten vil dermed komme en gang i løpet av uka! Er det noen som lurer på noe om vår kjære paradegren, eller vil komme med eks. tips om ting dere vil vite mer om (helst noe som har med ski) så er det bare å stille noen spørsmål/tips under der det står "comments".

mvh Ole Johan S Kittilsen

1 kommentar:

Anonym sa...

Se det gitt. Litt press hjalp Ole. Fint stykke.Lykke til I Tveitan og hoppe kan du. Håper langrennsformen etterhvert kommer mer på plass.